Szolgáltatások

Egy kicsit magamról és Rólad

Mindenki weblapot szeretne. Legalább is azok, akik valamely oknál fogva szeretnének megjelenni az online térben. Sokan már ott elhibázzák a dolgot, hogy a weblapjukat kiadásnak látják. Pedig valójában egy jól elkészített weblap egy jövedelmező befektetés. Saját webes elképzelésedben szeretnék a partere lenni. A mai gyors és kompakt világban minden előre elkészített és személytelen. Én a személyes kapcsolatokban hiszek, abban, hogy két ember elképzelése ha találkozik, valami remek kerekedik ki belelő. Te weblapot szeretnél, én pedig elvégezhető megalkotható munkát. Az elsődleges dolog, amely engem személy szerint hajt az alkotás vágya. Szeretem, amit csinálok, azt tartom igazi sikernek, ha az ügyfél elégedetten távozik és elkészül a vágyott oldal.

Eszközeim

A programozás, azon belül is a webfejlesztés számomra egy szenvedély, alkotó folyamat melynek végén a te oldalad van. Első sorban WordPress alapú weboldalakat készítek, melyek teljes egészében kiszolgálják a mai modern netes igényeket. De természetesen egyéb érveim is vannak.

Azért a WordPress mert…

  • Ez egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer
  • A világon rengeteg oldal üzemel ezen a rendszeren
  • Rengeteg kész sablon és elem segíti a munkámat
  • A tartalmak vállalkozásra/személyre szabhatók
  • Az egész rendszer folyamatosan frissítik és fejlesztik
  • A WordPress weboldalak könnyen mobilra szabhatok
  • Az oldalak kereső optimalizálása (SEO) kompakt és érthető

Számtalan lehetőség van az ember kezében, ha WordPress-el dolgozik. De a rendszer legnagyobb előnye az a kreatív alkotó közösség, akik a sablonok, bővítmények, és egyéb lehetőségek mögött álnak. Ma 2021.-ben kevés olyan dolog van, amit WordPress ne lehetne megcsinálni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, hadd meséljem el nálam hogyan készül egy honlap. Vagy mondhatnám azt is itt van Mister Kocka nyolcrétű nemes ösvénye.

1, Kapcsolatfelvétel, ahol megtárgyaljuk mit szeretne a kedves ügyfél

Mai rohanó világ nekem mindig van időm a megrendelőkre. Találkozhatunk személyesen vagy online. Fontosak számomra a terveid és az elképzeléseid, hiszen neked dolgozok. Miután megbeszéltünk mindent és úgy döntesz engem és a szolgálatásaimat választod. A megbeszélést szerződéskötéssel zárjuk.

2, Készül egy vázlat, egy első terv

Egy figma nevű ingyenes webes alkalmazással elkészítek egy weblapos első tervezet kinézetét. De természetesen általad készített designal is dolgozhatok. Mindig szemelőt tartom az aktuális online trendeket és praktikusságot. Ha teszik a végeredmény a vázlatot egy közös megbeszélés során véglegesítjük és elkezdek dolgozni a kész tényleges oldalon.

3, Ha még nincs kiválasztjuk a domain nevet és a tárhelyet.

Fontos, hogy a leendő oldala kreatív és könnyen megjegyezhető domain névvel szerepeljen az interneten. Ebben is segítek neked, de a jó webcím nem minden. Legalább ilyen fontos a jó és minőségi tárhely. Az én oldalam a nethely.hu szerverén üzemel. Én őket ajánlom jó szívvel. Az alábbi oldalon találod a tárhely csomagokkal kapcsolatos ajánlataikat. Természetesen a megfelelő csomag kiválasztásában is segítségére leszek. És ami a legjobb az egészben az az, hogy a tárhely és domain ügyintézés minden terhét leveszem a válladról.

4, A kedves ügyfél átadja a szükséges adatokat (képek, marketing szöveg, céges adatok a kötelező elemekhez)

A következő állomásként jöhetnek az oldalhoz tartozó adatok. Itt bizony mindenre gondolni kell, hiszen ebből lesz a te weblapod. Ha valami hiányzik, vagy éppen még nincs megírva/elkészítve semmi probléma, kiváló szövegíróval és fotóssal dolgozok, akik szívesen segítenek nekünk. A törvényi feltételeknek megfelelően az oldalon kiépítésre került egy Adatvédelmi irányelvekről valamit egy Sütik kezeléséről szóló szekció. Ezek különálló oldalak melyek nem számítanak bele az ajánlatba. Ezt minden ügyfelemnek biztosítom.

5, Weblapja egy ideiglenes teszt domainra kerül, ahol megnézheted próbálgathatod a felületet.

Ez a pont a próba ideje, a tervezet honlap elkészülését követően funkciónkként végig próbáljuk. Amint minden elkészül a kész oldalt átköltöztetem a te web címedre.

6, A háttér munka

Az oldal megkapja csomagtól függően azokat a beállításokat, amit a kedves ügyfél kért. A választott csomagtól függően ebben a szakaszban megtanítom az oldalhoz tartozó felhasználói felület kezelését.

7, Az elkészült oldal és a hozzá tartozó ingyenes biztonsági mentés.

Az elkészült oldalról készül egy biztonsági másolat, melyhez a megrendelő is bármikor hozzá fér. Erre azért van szükség mert ha bármi történik az oldallal ezzel lehet visszaállítani az eredeti állapotot. Nagyobb forgalmú oldalak esetében érdemes elgondolkodni a havonta vagy hetente történő biztonsági mentésekről (ez havi díjas szolgáltatás)

8, Az elkészült oldal későbbi sorsa.

A honlap inmár az tied, mely csak arra vár, hogy minél több látogató/érdeklődő láthassa. Fontos azonban észben tartani azt, hogy egy jó honlapot karban is kell tartani. Minden oldalam esetében egy éves garanciát vállalok annak működésére. Ha bármi probléma van egy napon belül javítom. A biztonságos és korszerű használat érdekében azonban figyelmedbe ajánlom havidíjas szolgálatásom, mely kis ráfordítással garantálja honlapod megfelelő állapot.

Ami még fontos lehet

A közepes és a nagy csomag tartalma egy élő egy órás online oktatás, mely során bemutatom a WordPress adminisztrációs felületének főbb elemeit. Az oldal jellege szerint megmutatom, hogyan hozhatsz ki a legtöbbet elkészült oldaladól. Az egyórás anyaghoz kapsz egy több oldalas leírást melyet szintén ingyen adok.

A későbbi kapcsolattartás

Nem engedem el a kezed, honlapod elkészülése után. Egy havi hírlevélben próbállak érdekes témákkal ellátni, mely segítheti online jelenléted. Honlapoddal és egyéb online terveiddel kapcsolatban bármikor kérhetsz egyéni konzultációs időpontot online. (óradíj ellenében)

Havidíjas szolgáltatások

Frissítés csomag (frissen nem csak a saláta jó)

Mai digitális világunkban talán az egyik legfontosabb dolog, hogy minden alkalmazás naprakész legyen. Az általam épített honlapokhoz fizetős plugin-okat (bővítményeket) használok. Melynek licenszét a honlap elkészítéséig biztosítom. Az átadott weblap a legfrissebb verzióval veheted át. Amennyiben szeretnéd oldaladat a jövőben is frissen tartani a következő havidíjas csomagok közül választhatsz.

Éves frissítési csomag

Évi 24 000 forintért minden frissítést megkapsz az oldaladhoz.Ez automatizált semmi dolgod vele.Ha a weblap megrendelésével egyben előfizetsz az éves frissítésre kettő hónapot ajándékba adok!(20.000ft/év)

Fél éves frissítési csomag

Hat hónapig 12 000 forintért minden frissítést megkapsz az oldaladhoz.Ez automatizált semmi dolgod vele.

Még egy fontos dolog a frissítési csomagokkal kapcsolatban

Amennyiben elégedett vagy a szolgáltatásaimmal és barátaidnak ismerőseidnek is beszélsz róla. Így új megrendelőket szerezve nekem nyolc általad „szerzet” ügyfelem után egy éves frissítési csomaggal jutalmazlak.

Statisztikai segéd csomag

Egy weblap megléte nem elég ahhoz, hogy vállalkozásod sikeres legyen. Az elkészített oldalt gondozni kell. A statisztikai csomagban havi szinten jelentem neked a látogatottsági statisztikákat, és amennyiben szükséges tanácsokkal látlak el a jobb eredmények elérése érdekében.

Éves statisztikai segéd csomag

Az aktuális év minden hónapjában kapsz egy statisztikai elemzést mely az előző hónapra vonatkozik. A csomag ára 12 000 Ft/év Ha a weblap megrendelésével egyben előfizetsz az éves statisztikai segéd csomagra kettő hónapot ajándékba adok (10.000ft/év)

Fél éves statisztikai segéd csomag

Az aktuális hat hónapban minden hónapjában kapsz egy statisztikai elemzést mely az előző hónapra vonatkozik. A csomag ára 6000 Ft/félév

A nagy Kombó

A Nagy Kombó havidíjas csomagot azoknak találtam ki akik biztosra mennek és szeretnék mindenből a legjobbat. 30.000 ft/év. A csomag ára tartalma az éves frissítés csomagot, éve statisztika csomagot.

Most már nincs más hátra, mint, hogy fellved velem a kapcsolatot ezt megteheted az itt látható üzenetküldőben online. Vagy felhívhatsz telefonon is. Én már alig várom, hogy neked dolgozhassam.